APROD kapcsolható rendszer, hazai termék

2013.09.10 09:05

APROD kapcsolható polcos állványok

 

Felhasználási területek:

  • kis - és nagykereskedések árutárolására
  • alkatrész- és alapanyag-tárolásra
  • könyv- és irattárolásra
  • lakossági felhasználásra is

    

A Magyarországon kifejlesztett és gyártott APROD kapcsolható polcos állványok a gazdaság és társadalom bármely területén (termelés, elosztás, kultúra, oktatás) és minden intézményi formánál (társaságok, intézmények, önkormányzatok) használhatóak. Legfőbb előnye az egyszerű és gyors szerelhetőség, bonthatóság és újra felhasználhatóság.

A csavarkötés nélkül, könnyen, gyorsan és kevés élőmunkával telepíthető kapcsolható polcos állvány kiemelkedő stabilitását az a találmány biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy az állványzat stabilitása a terheléssel arányosan növekedjék. A kapcsolható polcos állványok és a hozzájuk kifejlesztett speciális elemek igény szerint a RAL-skála tetszőleges színeiben készülhetnek, így esztétikus megjelenésükkel nemcsak raktárak, hanem könyvtárak, irattárak, kamrák, garázsok és műhelyek bepolcozására is alkalmasak. Az APROD polcok könnyített változatban (kisebb teherbírással) is kaphatók.


Az APROD termékcsalád tagjai között az egy mezős polctól a hosszú fesztávú polcon át, a galériás és gördíthető állványrendszerig számos elem megtalálható, ami lehetővé teszi, hogy a tervezésnél rendkívül rugalmasan követhetők legyenek a megbízói igények.