HI280 polcos, a kapcsolható

2013.09.09 14:58

A HI280 polcos állványrendszer alapjai a polcok és az oszlopok, melyek horganyzott felületű acélból készülnek.

A HI280 kapcsolható, csavarkötés nélküli rendszer, ami biztosítja az egyszerű szerelhetőséget és az igény szerinti rugalmas átszerelhetőséget.

 A HI280 polcrendszer testreszabhatósága lehetővé teszi az állványok minden területen történő felhasználását. Legyen szó egy- vagy többszintes állványról, ömlesztett áruk dobozos tárolásáról, autóalkatrész kereskedés vagy repülőgépgyár teljesen automatizált raktáráról, a HI280 nem csak tároló felületet jelent, hanem átláthatóságot és rendszerezett-séget is.

Az állvány elemeit előre horganyzott acélból, teljesen automatizált gyártósoron gyártják, ennek eredménye a magas és egységes minőségű termék. A kivitel tervezése során azt az alapelv, hogy a minél kevesebb alkatrészre legyen szükség. Mivel keresztmerevítőre nincs szükség, az állványmélységnek megfelelő maximális raktárkapacitást érhető el.

A mélységi méret 300 mm-től 1000 mm-ig, a mezőszélesség maximum 2500 mm-ig terjedhet. A standard kivitelű oszlop magassága 1000-től 4600 mm-ig változtatható. Magasraktári berendezés esetében a magasság elérheti a 15000 mm-t is. A maximális polcterhelhetőség 75 kg-tól 400 kg-ig terjed.

A HI280 polcrendszer sokfajta kiegészítővel rendelkezik.

Előnyök:

  • Összeszerelés csavarok nélkül. A keret gyors és pontos összeszerelése után a többi rendszerelem egyszerűen kapcsolható
  • Ergonomikus és munkavédelmi szempontból biztonságos kialakítás
  • Rendszer a mának és a holnapnak. Évek múlva is ugyanezzel a rendszerrel bővítheti vagy alakíthatja át raktárát
  • Könnyen kezelhető, és minden könnyen hozzáférhető
  • Széleskörű felhasználhatóság: egyszerű polctól négyszintes vagy automatizált magasraktárakig